15:06:19
Заключний етап у групі № 25 "Кухар" по темі «Приготування страв з риби"

Ось і підійшов до кінця тиждень з професії «Кухар» в Білокуракинському професійному аграрному ліцеї. Заключним етапом був відкритий урок у групі № 25, який провела майстер виробничого навчання Роззувайло Г.М., по темі «Приготування страв з риби».

На уроці були присутні заступник директора з НВР Трощієва Т.В., старший майстер Ромашенко С.В., молоді майстри виробничого навчання Роззувайло В.С. та Головко Є.О., які є слухачами «Школи молодого майстра» (керівник школи – Роззувайло Г.М.).

Учні  приготували рибу, запечену з клюк венним соусом та тушковану з овочами.

До оздоблення страв підійшли творчо, креативно. Решетняк Ліля на передодні Дня святого Валентина оздоблювала свою страву сердечками з овочів.

Дітям дуже сподобалося, роботу виконували з задоволенням, а потім з неменшим задоволенням смакували свої страви.

Тепер цю естафету кухарі передають слюсарям та трактористам.

Переглядів: 147 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: