15:13:34
Фахова майстерність за професією "Кухар, Кондитер"

Кожного року і це вже стало традицією, в ліцеї проводити конкурс фахової майстерності.

29 березня в групі № 25 та 6 квітня серед учнів групи № 15 відбувся конкурс професійної майстерності з професії «Кухар. Кондитер».

Практичний тур полягав у перевірці навичок та вмінь по темі «Приготування гарячих страв з м’яса» і включав  наступні завдання:

  1. Приготування напівфабрикатів.
  2. Теплова обробка.
  3. Оформлення і подача страви.

Учні конкурсанти поставилися до конкурсу відповідально, проявили максимум знань та практичних умінь з професійно-практичної підготовки, і завзято боролись за перемогу .

Переглядів: 265 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0